Rosenmetoden

Om Rosenmetoden

Ved hjælp af indfølende berøring arbejdes der med forløsning af kroppens ubevidste muskelspændinger og fortrængte følelser.

Det er et kropsarbejde, der skaber plads til det naturlige åndedræt, giver indsigt i kroppens kundskab samt medvirker til at genfinde livsglæde og oversete ressourcer.

En time på briksen opleves som en afstressende stund, hvor du får indblik i sammenhængene mellem din krop og følelser.

Dit eget ønske om at føle sundhed og enkelhed i hverdagen fører via denne metode til en transformerende oplevelse, som skaber forandring i livet, også selv om sessioner kan opleves forskelligt fra gang til gang.

Om Marion Rosen

"Transformation fra den du tror du er til den, du i virkeligheden er"
Marion Rosen

Rosen metoden er udviklet igennem et helt liv af den amerikanske fysioterapeut Marion Rosen (f.1914, d. 18.1.2012). Hendes opdagelser, indsigt og erfaringer har dannet grundlaget for metoden, som har vist forbløffende resultater.

Marion Rosens fortjeneste er hendes store indlevelsesevne og respekt for det enkelte individ samt hendes erkendelse af, at kroppen (det enkelte menneske) selv rummer muligheden for at løse op for spændinger og forvandle ubehag, smerter og sygdom til glæde og livsmod.

Hun var aktiv lige til det sidste og har sammen med en stab af personligt uddannede lærere afholdt foredrag og kurser i over 10 lande, heriblandt Danmark.

Relevante links

Uddannelsen i Danmark: http://rosenmetoden.dk/
Foreningen af danske rosenterapeuter: http://rosenmetoden.org/

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 11:30

Hej Jeg vil gerne bestille tid til en prøvebehandling - Bevistheds Berøring.

...
04.12 | 12:20

Hej Hanne
Er du sød at maile,froeslev@larsen.mail.dk, eller sms'e, 23316699. Så aftaler vi en prøvetime der. (13.12. er fuldt booket).
Mvh. Kirsten

...
03.12 | 21:36

Hej Kirsten
Jeg vil meget gerne benytte mig af tilbuddet om en prøvetime.
Har du tid onsdag d 13.12.17 kl 16 eller deromkring?
Mvh
Hanne

...
18.03 | 07:51

Hej Nina
Skriv til mig på mail, froeslev@larsen.mail.dk eller sms 23316699 - og giv mig gerne dit tlf.nr., så kan vi drøfte hvad og hvordan.
Kh Kirsten

...
Du kan lide denne side