Rosenmetoden

Om Rosenmetoden

Ved hjælp af indfølende berøring arbejdes der med forløsning af kroppens ubevidste muskelspændinger og fortrængte følelser.

Det er et kropsarbejde, der skaber plads til det naturlige åndedræt, giver indsigt i kroppens kundskab samt medvirker til at genfinde livsglæde og oversete ressourcer.

En time på briksen opleves som en afstressende stund, hvor du får indblik i sammenhængene mellem din krop og følelser.

Dit eget ønske om at føle sundhed og enkelhed i hverdagen fører via denne metode til en transformerende oplevelse, som skaber forandring i livet, også selv om sessioner kan opleves forskelligt fra gang til gang.

Om Marion Rosen

"Transformation fra den du tror du er til den, du i virkeligheden er"
Marion Rosen

Rosen metoden er udviklet igennem et helt liv af den amerikanske fysioterapeut Marion Rosen (f.1914, d. 18.1.2012). Hendes opdagelser, indsigt og erfaringer har dannet grundlaget for metoden, som har vist forbløffende resultater.

Marion Rosens fortjeneste er hendes store indlevelsesevne og respekt for det enkelte individ samt hendes erkendelse af, at kroppen (det enkelte menneske) selv rummer muligheden for at løse op for spændinger og forvandle ubehag, smerter og sygdom til glæde og livsmod.

Hun var aktiv lige til det sidste og har sammen med en stab af personligt uddannede lærere afholdt foredrag og kurser i over 10 lande, heriblandt Danmark.

Relevante links

Uddannelsen i Danmark: http://rosenmetoden.dk/
Foreningen af danske rosenterapeuter: http://rosenmetoden.org/

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.03 | 07:51

Hej Nina
Skriv til mig på mail, froeslev@larsen.mail.dk eller sms 23316699 - og giv mig gerne dit tlf.nr., så kan vi drøfte hvad og hvordan.
Kh Kirsten

...
17.03 | 18:43

Hej Kirsten. Jeg kunne måske godt tænke mig at prøve behandling hos dig, men jeg er bange for hvad min angst vil sige til det... Hvad tænker du? Mvh Nina

...
18.01 | 08:12

Hej Gitte
Vil du sende mig din mailadresse eller tlf.nr. til min mail froeslev@larsen.mail.dk eller til 23316699, så kontakter jeg dig.
Mange hilsener Kirsten

...
17.01 | 22:04

Hej Kirsten. Jeg vil meget gerne prøve en prøvebehandling, har indtil nu prøvet alt andet og har stadigvæk masser af spændinger og meget angst. Hilsen Gitte Fre

...
Du kan lide denne side