Færøerne maj 2011

Nogle af mine indtryk fra besøget på Færøerne maj 2011

Det gjorde et dybt indtryk på mig, at på Færøerne lever flere verdener i respekt side om side. Som på billedet fra Tórshavn, hvor Huldrefolket i klippen lever klods op af byens domkirke. Da der skulle anlægges en ny asfalteret vej gennem byen, lod klippen sig ikke fjerne, og vejen måtte vige udenom. Det er stærke kræfter, man møder og mærker overalt på Færøerne.

Også i befolkningen, som jeg overalt har mødt som utroligt gæstfri og venlige.

Færøernes fantastiske natur MÅ ses, høres, mærkes. Så storslået, smuk og stille. Så dragende, betagende og skræmmende.

Jeg har været så priviligeret at få mulighed for at lave en serie prøvebehandlinger deroppe, og et fællestræk hos alle var, at de er seje mennesker. De har lært at klare sig selv. De kan tage sig sammen. De kan stå fast og være stærke. De stærke naturkræfter og det lille ø-samfunds stærke "stammekultur" med dybe nordiske rødder afspejles i krop og sjæl. Og de har en blødhed og finhed inde bagved det seje, som længes efter at blive mødt og få lov at blomstre i sit eget fulde flor.

Lidt ligesom det friske blå vand mellem klipperne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.03 | 07:51

Hej Nina
Skriv til mig på mail, froeslev@larsen.mail.dk eller sms 23316699 - og giv mig gerne dit tlf.nr., så kan vi drøfte hvad og hvordan.
Kh Kirsten

...
17.03 | 18:43

Hej Kirsten. Jeg kunne måske godt tænke mig at prøve behandling hos dig, men jeg er bange for hvad min angst vil sige til det... Hvad tænker du? Mvh Nina

...
18.01 | 08:12

Hej Gitte
Vil du sende mig din mailadresse eller tlf.nr. til min mail froeslev@larsen.mail.dk eller til 23316699, så kontakter jeg dig.
Mange hilsener Kirsten

...
17.01 | 22:04

Hej Kirsten. Jeg vil meget gerne prøve en prøvebehandling, har indtil nu prøvet alt andet og har stadigvæk masser af spændinger og meget angst. Hilsen Gitte Fre

...
Du kan lide denne side