Tak for alt i 2011 på gensyn i 2012

2011 var et fantastisk år

    

Det var besværligt, udfordrende og anderledes, men det var også spændende.
Jeg fik bl.a. mulighed for at rejse en del - og for at opleve foråret hele 3 gange. Først i starten af marts i Østrig, derefter i slutningen af samme måned hjemme og endelig i starten af maj på Færøerne.

Senere på året var jeg endnu engang i Østrig og havde bl.a. den fantastiske oplevelse at opleve et helt år på bare 4 dage: jeg ankom en sommerdag i september, næste dag var det så efterår med storm og rusk, på tredjedagen blev det så vinter med massivt snefald (vi sneede inde bag 1 meter sne) - og på fjerdedagen var det så forår med sol, smeltevand og fugle, der forårskvidrede.

I hele året har haft travlt både i min klinik og i ministeriet - især efteråret har haft fuld fart på. Har nu afsluttet de første 2 år på Mysterieskolen med Lars Muhl og Githa Ben-David. Jeg er lige så stille kommet igang med at behandle med lyd, og det tegner rigtig spændende.

Nu glæder jeg mig så til 2012, som jeg bare VED bliver et dejligt år. I januar begynder jeg på ny lydterapeut-uddannelse hos Githa Ben-David, og Mysterieskolen fortsætter endnu et år. Så ny inspiration kommer jeg ihvertfald ikke til at mangle.

Jeg ønsker dig et rigtig dejligt 2012 - måske ses vi

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.03 | 07:51

Hej Nina
Skriv til mig på mail, froeslev@larsen.mail.dk eller sms 23316699 - og giv mig gerne dit tlf.nr., så kan vi drøfte hvad og hvordan.
Kh Kirsten

...
17.03 | 18:43

Hej Kirsten. Jeg kunne måske godt tænke mig at prøve behandling hos dig, men jeg er bange for hvad min angst vil sige til det... Hvad tænker du? Mvh Nina

...
18.01 | 08:12

Hej Gitte
Vil du sende mig din mailadresse eller tlf.nr. til min mail froeslev@larsen.mail.dk eller til 23316699, så kontakter jeg dig.
Mange hilsener Kirsten

...
17.01 | 22:04

Hej Kirsten. Jeg vil meget gerne prøve en prøvebehandling, har indtil nu prøvet alt andet og har stadigvæk masser af spændinger og meget angst. Hilsen Gitte Fre

...
Du kan lide denne side